Tourist Info Kampen verhuist mogelijk naar De Stadskazerne

Tijdens verschillende gesprekken met een aantal ondernemers en betrokkenen in Kampen is een intentie uitgesproken om de Tourist Info Kampen, welke nu te bezoeken is bij Boekhandel Bos, te verhuizen naar De Stadskazerne. Daarnaast zullen er een aantal nevenlocaties komen, zodat de toerist en recreant in Kampen optimaal bediend kan worden.

De Stadskazerne

Met het vervallen van de VVV eind 2012 is het Tourist Info Punt Kampen verhuisd naar Boekhandel Bos. Destijds was al de opzet om de Tourist Info Kampen naar De Stadskazerne te verhuizen, wanneer deze klaar zou zijn. “De intentie is er zeker om de Tourist Info te verhuizen naar De Stadskazerne” zegt Vera Doornhegge van IJsseldelta Marketing. “We zijn vooral in de onderzoekende fase en de coördinatie van o.a. de vrijwilligers van het nieuwe Tourist Info punt is daarbij een belangrijk onderdeel. Er leeft ontzettend veel enthousiasme bij De Stadskazerne en dat juichen wij alleen maar toe. De Stadskazerne is een prachtige locatie met veel exposure en met meerdere functies in één gebouw. Een perfecte plek om vanuit hier Kampen verder te ontdekken”. Gemeente Kampen faciliteert de Tourist Info, IJsseldelta Marketing zorgt voor de coördinatie en overeenkomsten van de Tourist Info’s in de IJsseldelta.

Hoofdlocatie en nevenlocaties

“Op dit moment willen we werken naar een hoofdlocatie van het Tourist Info Punt Kampen bij De Stadskazerne en nevenlocaties bij Boekhandel Bos van de familie Schutte en de Juttershoek van Xandra Ockers. Het gezamenlijke doel is dat we optimale informatievoorzieningen hebben voor de toerist en recreant die Kampen en de IJsseldelta (willen) bezoeken.” aldus IJsseldelta Marketing.

Deze zomer blijft de Tourist Info op haar normale plek: bij Boekhandel Bos, Oudestraat 41-43. Vanuit deze plek worden ook de stadswandelingen georganiseerd. Boekhandel Bos blijft ook nevenlocatie van de Tourist Info en er wordt gekeken welke programma’s vanaf welk punt gecoördineerd gaan worden.

Cookieinstellingen