Arbopositief bijeen voor inwoners uit Kamper kernen

Foto:

ArboPositief, de belangenorganisatie van werkzoekenden in Nederland, houdt woensdag 5 september weer een netwerkbijeenkomst in Kampen.

Het doel van ArboPositief is dat werkzoekenden elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen kunnen uitwisselen en praktische kennis kan worden gedeeld. Het nadrukkelijk versterken van de persoonlijke positie in de huidige complexe wereld is een belangrijk doel. Bijeenkomsten zijn altijd vast één maal per twee weken. Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers, de werkzoekenden, die woonachtig zijn in de gemeente Kampen, dus uit de kernen Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk.

Op het programma staan deze keer; bijpraten na de vakantie en de planning voor het nieuwe seizoen met moderniserings- en professionaliserings slag, een nieuwe locatie keuze voor Kampen en natuurlijk zoals altijd vele andere praktische- en informatieve zaken, zoals onze deelname aan de minimarkt in Meppel op 24 juli j.l. Op de agenda voor volgende keer staat: Spreker Bart Gijsbertsen Sr. prominent uit Kampen.

Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden via [email protected] .

Inloop : 10.00 uur.

Duur : 10.15 – 12.00 uur.
Locatie : Gildestraat 1 Kampen, onze oude locatie waar het in februari 2012 allemaal is begonnen…..

Kosten per kop ‘Arbopositieve’” koffie/thee bedraagt 1,50 euro. (Er zijn verder GEEN enkele kosten !)

Cookieinstellingen