Stremmingen Stadsbrug en IJsselkade/ De la Sablonierekade

Vanwege regulier onderhoud is de Stadsbrug vanavond en vannacht afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang. Het gaat het hier om jaarlijks terugkerend onderhoud dat losstaat van de conservering van de brug die op dit moment gaande is.

Aansluitend vindt op woensdagavond de jaarlijkse oefening van de Hoogwaterbrigade plaats. Tijdens de oefening zijn de IJsselkade, De la Sablonièrekade en alle tussenliggende stegen afgesloten. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang.

Stadsbrug

Van maandagavond 10 september, 20.00 uur tot dinsdagochtend 11 september 06.00 uur vindt onderhoud plaats aan de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van de Stadsbrug. Tijdens deze uren kan het autoverkeer niet over de Stadsbrug maar wordt omgeleid via de Molenbrug. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik blijven maken van de Stadsbrug.

Hoogwaterbrigade

Stadsbrug in Kampen

. De Hoogwaterbrigade traint dan in de avonduren met het opbouwen en afbreken van de mobiele waterkering. Tijdens de oefening zijn de IJsselkade, De la Sablonièrekade en alle tussenliggende stegen afgesloten. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang. Meer informatie over deze oefening is te vinden op https://www.wdodelta.nl/actueel/persberichten/@25094/hoogwaterbrigade/

Reacties

article
18987
Stremmingen Stadsbrug en IJsselkade/ De la Sablonierekade
Vanwege regulier onderhoud is de Stadsbrug vanavond en vannacht afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en
https://kampen.nieuws.nl/nieuws/18987/stremmingen-stadsbrug-en-ijsselkade-la-sablonierekade/
2018-09-10T08:19:36+00:00
Nieuws