Sneller naar een nieuwe woning dankzij regionale samenwerking

Simpeler de nieuwe sleutel van je huis
Foto: Pixabay

Wie op zoek is naar een woning in de regio Zwolle, Kampen, Steenwijkerland en Zwartewaterland kan gebruikmaken van de vernieuwde en nog regionalere website De Woningzoeker, www.dewoningzoeker.nl.

De vernieuwde website is gebruiksvriendelijk en ook goed te gebruiken op de telefoon en de tablet. Er zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de website, zoals het bijhouden van reacties op woningen, het uploaden van documenten en een uitgebreide kennisbank. Tot slot heeft de nieuwe Woningzoeker een compleet vernieuwd, eigentijds uiterlijk gekregen. Woningzoekenden krijgen deze week een email of een brief met informatie over de inlogprocedure. Gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden voor digitale dienstverlening zijn de uitgangspunten geweest voor dit project. Leverancier van de website is Zig Websoftware.

Regionale samenwerking

De website is een (inmiddels jarenlange) regionale samenwerking tussen de woningcorporaties Beter Wonen IJsselmuiden, deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ. Sinds 2 oktober is ook Wetland Wonen uit Vollenhove aangesloten bij deze samenwerking. De huurwoningen van Wetland Wonen worden nu ook aangeboden via www.dewoningzoeker.nl. Hierdoor ontstaan er meer zoekmogelijkheden voor de woningzoekenden uit de regio’s.

Reacties

article
19134
Sneller naar een nieuwe woning dankzij regionale samenwerking
Wie op zoek is naar een woning in de regio Zwolle, Kampen, Steenwijkerland en Zwartewaterland
https://kampen.nieuws.nl/regio/19134/sneller-naar-nieuwe-woning-dankzij-regionale-samenwerking/
2018-10-04T09:41:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/174/2018/10/04144754/woning-huren-woningzoeker.jpg
Nieuws, regio