Loversland: de speelgoedwinkel voor volwassenen

Vakkundig in touwen gewikkeld in een SM-act
Foto: Rein Tuininga

Ondergedompeld worden in de wereld van de erotiek. Loversland is de speelgoedwinkel voor volwassenen en dat weten mensen. De belangstelling is groot en dat betekent dat er in de slaapkamer en ver daar buiten volop wordt geëxperimenteerd. Mark Laurenz, mede-organisator en partner van Bobbi Eden, is er blij mee.

”Het is veel drukker dan verwacht”, zegt Mark Laurenz. De voorverkoop gaat goed en als ik zie wat er nu al aanwezig is dan ben ik blij. Het is pas de tweede Loversland en het voorziet een behoefte. Mensen van allerlei pluimage, mensen zoals jij en ik, lopen langs de vele stands die de waren aanbieden. Een man en vrouw staan een nieuw erotisch lingeriesetje uit te zoeken, een drietal vrouwen staat zich te vergapen aan de formaten dildo’s die er te koop worden aangeboden. Het is net een warenhuis, alleen dan voor drie dagen. De vrijdagavond was al een topavond en de verwachtingen voor de zaterdag en zondag zijn hooggespannen. Voor elk wat wils. Of het nou gaat om leuke sexy kledij of om het zwaardere bdsm, de keuze is enorm.

Niet preutser

”Gelukkig wordt Nederland niet preutser”, zegt Laurenz. ”Het is de media die dit idee geeft, maar hier zie je het bewijs. Kijk maar rond wat een gemêleerd gezelschap hier rond loopt.” Een man die met zijn vrouw naar een striptease-act staat te kijken zegt: ”Je krijgt de indruk dat zodra seks buiten de slaapkamer komt dat het opeens vies is. Wij zijn hier om nieuwe ideeën op te doen om ons seksleven leuk te houden.” En dat lijken de meeste mensen te doen. Een vrouw wordt vakkundig in de touwen geknoopt in een rad en even later draait ze vrolijk lachend in het rond. Verleiding is er voldoende. Op diverse podia. in een doolhof of de 3D-bioscoop (alleen voor paren) is voldoende vertier.

Piemelpimpen

Bij het piemelpinpen is het nog rustig. De gipsen gevaartes staan te wachten op de liefhebbers om er een schitterende creatie van te maken. Het is zelfs het NK en de winnaar mag naar Parijs. Nog groter is de rodeodildo. Er is niemand die het gevaarte durft te bedwingen. Zelfs niet drie meiden in een jolige bui laten het voor wat het is: ”Laat me hier nier voor gek zetten”, giechelt een van de meiden. Ze wandelen door naar de eerste stand: de formaten die ‘passend zijn’.  De sfeer is relaxt. Ook bij de Swingersarea, in het erotische doolhof dwalen mensen rond en de speciale Men’s Club waar allerlei spannende dingen gaan gebeuren.

Fantasie

”Iedereen kan zijn eigen fantasie uitleven”, zegt een standhoudster die zich richt op de cave girls. Deze fantasie gaat terug tot in de steentijd met de benodigde ‘gebruiksvoorwerpen’. Maar ook wie gaat voor leer of juist pluizige varianten, het is er allemaal aanwezig. En ja… niemand minder dan dan Xander de Buisonje sluit drie avonden Bobbi Eden’s loversland af met een spectaculair mini-concert op het hoofdpodium.

Voor wie dit weekeinde niet kan, geen nood. ”Zeer waarschijnlijk komt Loversland volgend jaar weer terug in Zwolle”, belooft Mark Laurenz.

Loversland duurt vanavond nog tot middernacht en is morgen geopend van 13.00 uur tot 24.00 uur.

 

 

Reacties

article
19160
Loversland: de speelgoedwinkel voor volwassenen
Ondergedompeld worden in de wereld van de erotiek. Loversland is de speelgoedwinkel voor volwassenen en
https://kampen.nieuws.nl/regio/19160/loversland-speelgoedwinkel-volwassenen/
2018-10-14T07:05:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/174/2018/10/14070500/IMG_20181014_025329_888.jpg
Bobbi Eden, ijsselhallen, kampen, Loversland, Mark Laurenz, piemelpimpen, Swingers, Zwolle
regio