Sportief zomerkamp voor kinderen: op avontuurlijk Extreme Sports Summercamp

Foto:

Goed nieuws voor sportieve kids van 8 tot 15 jaar! Ook deze zomer organiseren verschillende sportbedrijven in Zwolle het spectaculaire Extreme Sports Summercamp. Denk aan klimmen, snowboarden, kickboksen, skaten, skiƫn en trampoline springen. Welk avontuurlijk kind wil dat nou niet?

Deze unieke samenwerking biedt kinderen de kans om deze zomervakantie te genieten van uitdagende en leuke sporten. Of je nu uit Zwolle komt of daarbuiten, er is geen enkele reden om je deze zomer te vervelen. Snowsports Zwolle, Tabonon Zwolle, Skatepark Zwolle, Boulderhal Roest en Funzone Zwolle bundelen hun krachten om een buitengewoon zomerkamp te organiseren. Beweging, avontuur en vooral veel plezier staan centraal. Dit summercamp is voor alle kinderen tussen de 8 en 15 jaar, ongeacht hun sportieve achtergrond.

Uiteraard wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens. Het Weeshuys uit Zwolle voorziet de deelnemers van een lunch. Zo blijven de kinderen vol energie en kunnen ze optimaal genieten van alle avonturen.

Het Zwolse Summercamp vindt plaats in de eerste twee en laatste twee weken van de zomervakantie (week 30, 31, 34 en 35). Elk kamp duurt drie dagen. Het programma start om 09:30 uur en om 16:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Voor meer informatie en reserveringen, ga naar www.snowsportszwolle.nl/summercamp.

Cookieinstellingen