Reiziger spint garen bij vernieuwde dienstregeling Keolis Blauwnet met extra treinen naar Enschede en Kampen

Foto:

Keolis Blauwnet wijzigt op 10 december de dienstregeling. De reiziger krijgt meer treinen vanuit Zwolle naar Enschede en Kampen.

Op de trajecten Zwolle – Enschede en Zwolle – Kampen rijden er vaker treinen. Er zijn meer ritten en ook extra vroege en late ritten. Dit biedt reizigers meer reismogelijkheden en extra aansluitingen op verschillende trajecten.

Twee extra ritten Intercity Zwolle – Enschede

Van maandag tot en met vrijdag rijdt de Intercity tussen Zwolle en Enschede twee extra ritten. Één rit van Zwolle naar Enschede, vertrek om 19:39 uur. En één rit van Enschede naar Zwolle, vertrek om 19:31 uur. Deze ritten bieden een extra en extra snelle reismogelijkheid tussen Zwolle, Enschede en alle tussenliggende stations.

Extra late ritten tussen Zwolle en Kampen

Van maandag tot en met zaterdag rijden er twee extra late ritten tussen Zwolle en Kampen. Één rit van Zwolle naar Kampen, vertrek om 00:59 uur. En één rit van Kampen naar Zwolle, vertrek om 01:14 uur. Deze ritten bieden een extra late reismogelijkheid voor reizigers uit de Randstad en het noorden van het land om naar Stadshagen of Kampen te reizen.

Cookieinstellingen