Forse verkeershinder A28 bij Hattemerbroek

Foto:

Het verkeer moet opletten op de A28 omdat verbindingswegen knooppunt Hattemerbroek twee weken afgesloten zijn. Dat begin op 8 april en, met uitzondering van het weekeinde, gaat het kooppunt tot en met 19 april ’s nachts dicht. Dit in verband met de aansluiting van Wezep op de A28.

Van maandag 8 tot en met vrijdag 19 april 2024 worden de nieuwe op- en afritten aangesloten op de snelweg. In verband met de werkzaamheden zijn er nachtafsluitingen van verbindingswegen in knooppunt Hattemerbroek. Deze werkzaamheden vinden ’s nachts plaats om de hinder te beperken en de bereikbaarheid zo goed mogelijk te houden. De nieuwe aansluiting is naar verwachting in de zomer van 2024 klaar.

Vanwege de werkzaamheden zijn er twee keer vijf nachtafsluitingen in knooppunt Hattemerbroek. De verbindingswegen A28 Amersfoort richting A50 Apeldoorn en A28 Amersfoort richting N50 Kampen zijn dicht
Verkeer wordt omgeleid via het verkeersplein van de aansluiting Zwolle-Zuid. Verkeer vanuit de richting Kampen wordt omgeleid binnen het knooppunt Hattemerbroek. Tijdens de nachtafsluitingen blijft de A28  voor het doorgaande verkeer en wordt via een rijstrook geleid. Ook blijft de bestaande aansluiting Wezep open voor verkeer.

Cookieinstellingen