Politie maakt al ruim een week jacht op psychotische TBS’er Mouloud Mezlay

De ontsnapte TBS'er Mouloud Mezlay
De ontsnapte TBS'er Mouloud Mezlay
Foto:

De politie is dringend op zoek naar een tbs’er die vorige week woensdag tijdens begeleid verlof ervandoor is gegaan. Het gaat om de 33-jarige Mouloud Mezlay. uit Enschede die in de Van Mesdag-kliniek in Groningen verbleef. De politie heeft zijn naam bekendgemaakt.

Volgens de politie heeft Mezlay dringend medicatie nodig in verband met psychotisch gedrag. Hij is vorige week woensdag voor het laatst gezien in de buurt van het Sterrenbos in Groningen.

Signalement:

Mouloud Mezlay is een man met een licht getinte huidskleur, is ongeveer 1.90 meter lang, heeft kort donker opgeschoren haar, donkere wenkbrauwen, grote donkere bruine ogen, snor en baardgroei, tenger postuur, en is gekleed in een donkerblauwe gewatteerde jas, een donker blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Opvallend is zijn strakke blik. Hij had geen geld of een telefoon bij zich.

De politie waarschuwt mensen hem niet zelf te benaderen, maar om 112 te bellen. De politie heeft zijn volledige naam vrijgegeven, evenals foto’s van hem. Waarvoor de man is veroordeeld, is niet bekendgemaakt.

 

Cookieinstellingen