Patiënten failliete IJsselmeerziekenhuizen kunnen mogelijk naar Isala voor acute zorg

Medische opvang patiënten failliete IJsselmeerziekenhuizen bij Isala
Foto:

Isala is samen met de omliggende ziekenhuizen (St Jansdal Harderwijk, Antonius ziekenhuis Sneek, Flevoziekenhuis Almere en Tjongerschans Heerenveen), de ambulancediensten, de huisartsen en de zorgverzekeraar in gesprek om te kijken hoe ondersteuning te bieden aan de zorg voor patiënten van de IJsselmeerziekenhuizen. De focus ligt in eerste instantie op de acute zorg.

Voor patiënten die vanuit de IJsselmeerziekenhuizen hun behandeling willen voortzetten bij Isala is het belangrijk te melden dat hiervoor een nieuwe verwijsbrief van de huisarts nodig is. Men moet wel rekening houden met soms langere wachttijden tot een afspraak op de polikliniek. Waar het noodzakelijk en mogelijk is, breiden de ziekenhuizen het zorgaanbod uit. Een belangrijke randvoorwaarde daarbij is dat er voldoende gekwalificeerde medewerkers ingezet kunnen worden.

Vacatures

Wie interesse heeft voor een vacature binnen Isala wordt verzocht een open sollicitatie te sturen. Kijk hiervoor op  www.isalawerkt.nl. Uiteraard blijven alle inwoners in het gebied rondom onze ziekenhuizen en poliklinieken in Zwolle, Meppel, Heerde, Kampen en Steenwijk gegarandeerd van onze goede zorg!

Reacties

article
19204
Patiënten failliete IJsselmeerziekenhuizen kunnen mogelijk naar Isala voor acute zorg
Isala is samen met de omliggende ziekenhuizen (St Jansdal Harderwijk, Antonius ziekenhuis Sneek, Flevoziekenhuis Almere
https://kampen.nieuws.nl/nieuws/19204/patienten-failliete-ijsselmeerziekenhuizen-kunnen-mogelijk-naar-isala-acute-zorg/
2018-10-27T08:26:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/174/2018/10/27082624/isala-ziekenhuis-zwolle-.png
Nieuws, regio